All Bikes Putte logo
All Bikes Putte

Herstellingen

Wij houden uw tweewieler in topconditie: elke herstelling, elk onderhoud

All Bikes is niet enkel fietsenwinkel, wij doen ook alle mogelijke onderhoud en herstellingen aan elk soort fiets. Wij beschikken over een ruime, volledig uitgeruste werkplaats en hebben steeds een grote voorraad wisselstukken voorhanden.

Wij nemen uw fiets vakkundig onder handen. Ons team kan vertrouwen op gedegen vakmanschap en decennia ervaring. Of het nu gaat om platte band, een doortrapte pedaal of een defecte versnelling, met onze kennis herstellen wij uw fiets snel en efficiënt en kan u zo weer de weg op.

All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-fietsenwinkel-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Herstellingen allerhande

  • Fietsbanden vervangen
  • Verlichting afstellen en herstellen
  • Afstellen stuur
  • Optimaliseren remsysteem
  • Smeren ketting
  • Versnellingen repareren
  • ...

Zorg dat u gezien wordt

De aandacht die de politie besteedt aan optreden tegen fietsen zonder licht is niet voor niets: de veiligheid van een fietser in het donker wordt exponentieel vergroot door een goede zichtbaarheid.

All Bikes helpt u opvallen. Beschikt uw fiets reeds over goede verlichting? Wij kunnen ze voor u afstellen indien nodig. Wij hebben ook een ruime en diverse keuze aan nieuwe fietsverlichting, reflectoren en reflecterende fietskleding.

En bekijk zeker ook eens ons assortiment MonkeyLights!

All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-fietsenwinkel-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Ontdek onze promoties

All Bikes biedt regelmatig interessante aanbiedingen op elektrische fietsen, racefietsen en mountainbikes. Neem hier zeker een kijkje bij de verandering van de seizoenen. Dan houden wij steevast een stockverkoop van de oude modellen.

Op onze promotiepagina vindt u alle lopende aanbiedingen.

Bekijk Promoties