All Bikes Putte logo
All Bikes Putte

Over ons

Ervaring troef in deze familiezaak

All Bikes in Putte werd opgericht in 1993 door Ludwig Wynants. In de jaren '80 was hij een van de beste wielrenners van België. In 1985 won hij zelfs een etappe in de Ronde van Frankrijk: de 7de rit van Reims naar Nancy.

Na zijn wielercarrière wilde Ludwig zijn kennis en ervaring blijven inzetten in de wereld van het fietsen. Bovendien waren ook zijn dochter Inne en zoon Arne gebeten door het fietsvirus. Zij leerden de knepen van het vak van Ludwig. All Bikes zag een kwarteeuw geleden het levenslicht en is nu een begrip geworden in Putte en omgeving.

Wielerfanaten, mountainbikers, recreatieve fietsers en fietspendelaars in en rond Putte kennen All Bikes als dé fietsenwinkel met een groot aanbod en een uitstekende service. Wij helpen u met advies bij het uitkiezen van uw nieuwe tweewieler, maar ook voor fietskleding en accessoires als fietsbanden, fietscomputers, verlichting en onderdelen vindt u bij ons een ruime keuze. Is uw stalen ros aan een onderhoud of herstelling toe? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Wees welkom bij All Bikes: u wordt steeds op een vriendelijke en professionele manier geholpen. Wij zorgen ervoor dat iedereen met de juiste fiets buiten rijdt. Ons hele team staat voor u klaar met een brede glimlach en een overdaad aan energie.

All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-fietsenwinkel-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Voel je welkom in onze winkel

Grote winkelruimte

In onze ruime toonzaal hebt u de kans om een groot aantal fietsen van nabij te bekijken en ervaren. Wij zijn er ook steeds om u alle nodige inlichtingen en advies te geven. We doen er alles aan om uw keuze makkelijker te maken. Ook onze fietskleding en accessoires krijgen een mooie plaats in de winkel.

Uitgebreide werkplaats

Herstellingen en onderhoud aan uw fiets doen wij in onze volledig uitgeruste werkplaats. Wij hebben steeds een grote voorraad fietsonderdelen en fietsbanden beschikbaar. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn en hebt u uw fiets zeer snel terug.

Goed bereikbaar

All Bikes is gelegen in het centrum van Putte, op de provincieweg N15. Onze winkel is dus goed bereikbaar, met voldoende parkeergelegenheid kortbij.

Kom eens langs...

Kom naar All Bikes in Putte en bekijk het ruime aanbod koersfietsen, elektrische fietsen, mountainbikes, fietskleding en accessoires.

Ontdek onze promoties

All Bikes biedt regelmatig interessante aanbiedingen op elektrische fietsen, racefietsen en mountainbikes. Neem hier zeker een kijkje bij de verandering van de seizoenen. Dan houden wij steevast een stockverkoop van de oude modellen.

Op onze promotiepagina vindt u alle lopende aanbiedingen.

Bekijk Promoties