All Bikes Putte logo
All Bikes Putte

Elektrische fietsen

Ontspannen fietsen met een e-bike

De elektrische fiets zit in de lift. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen en vooral het fietsplezier ervan. Ben je het beu om bij tegenwind harder te moeten trappen? Of wil je de file's vermijden op weg naar het werk? Met een elektrische fiets of e-bike behoort dat tot het verleden.

Onze fietsmerken: Norta, Koga, Giant, Specialized.

Kom een kijkje nemen in onze winkel voor het volledige assortiment.

Koga-E-Nova-PT-Unlimited-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Koga E-Nova PT Unlimited

E-NOVA EVO PT UNLIMITED

Een comfortabele e-bike met luxe kleurstelling, in gelimiteerde serie!
De Gates CDX riemaandrijving is onderhoudsarm en gaat tot wel drie keer langer mee dan een ketting.
Een extra lage instap, maar toch een super stijf en sterk frame.
Een elegant en stijlvol geheel, dankzij de geïntegreerde accu en kabels.
Super smooth-welded aluminium frame; geen zichtbare lasnaden.
Koga-E-Nova-PT-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Koga E-Nova PT

De combinatie van de geïntegreerde accu met de Bosch Active Plus middenmotor zorgen voor een perfecte gewichtsverdeling. De riemaandrijving zorgt ook voor de strakke uitstraling.

  • Een super smooth-welded aluminium frame; een elegante verschijning zonder zichtbare lasnaden.
  • De extra krachtige Bosch Active Plus motor en de geïntegreerde accu zijn in het midden van de fiets geplaatst voor een ideale gewichtsverdeling.
  • De Gates CDX riemaandrijving is onderhoudsarm en gaat tot wel drie keer langer mee dan een ketting.
  • Een extra lage instap, maar toch een super stijf frame.
  • De geïntegreerde accu zorgt ervoor dat je bíjna niet ziet dat je op een e-bike zit.
  • Altijd comfortabel onderweg dankzij de geveerde KOGA Feathershock voorvork.
Como-SL-5.0-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Como SL 5.0

GA EROP UIT

De Como Super Light is een onderhoudsvrije e-bike die voor veel plezier zorgt. De Como SL is uitgerust met alles wat je nodig hebt.

Draag hem van de trap, fiets door de stad, stop hem vol met boodschappen, hij is op alles voorbereid.

Hij verdubbelt ook nog eens al je kracht als je op de pedalen trapt - met een super soepele ondersteuning waardoor je het gevoel van een superheld ervaart.

Dailytour-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Dailytour

GENIET VAN DE NIEUWSTE E-BIKE TECHNOLOGIE MET DE DAILYTOUR E+. MET ONDER MEER EEN GEÏNTEGREERDE ACCU, AUTOMATISCHE ONDERSTEUNING EN GEÏNTEGREERDE KLEURENDISPLAY IS DEZE VEELZIJDIGE EN PRAKTISCHE E-BIKE IDEAAL VOOR DAGELIJKS GEBRUIK EN FIETSTOCHTEN IN HET WEEKEND.

Granville-E-Premium-20-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Granville E-Premium 20

Specialized-Vado-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Specialized Vado

Je bent meer dan alleen een fietser en de Turbo Vado is meer dan alleen een fiets. Ja, hij is snel (4x You), maar we denken dat je de veelzijdigheid net zo veel waardeert. Hij is krachtig, maar ook soepel tegelijkertijd. Veel plezier, maar ook functioneel. Een fiets die je voor woon-werkverkeer kunt gebruiken, waar je een workout op kunt doen, veel spullen op mee kunt nemen – en veilig op slot kunt zetten.

Specialized-Vado-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Specialized Vado

“It’s you, only faster.” Met deze gevleugelde uitspraak introduceerden we enkele jaren geleden onze Turbo technologie. De Turbo Vado 4.0 is nog slimmer dan zijn voorgangers, waardoor we dit concept naar een nog hoger niveau hebben getild.

De volledig geïntegreerde Turbo 250 motor maakt onze Vado tot de snelste en meest comfortabele stadsfiets waar je ooit op hebt gereden. Onze Rx Street Tune zet het vermogen van de krachtige motor om in soepele, stille en trillingsvrije trapondersteuning. Hoe meer kracht jij levert, hoe meer ondersteuning je van de motor krijgt.

Voor de Vado 4.0 hebben we een custom 504Wh batterij ontwikkeld die volledig is geïntegreerd in het frame. Bovendien is de batterij eenvoudig te verwijderen om elders op te laden en op slot te zetten voor extra zekerheid. Door deze krachtige batterij beschikt de Turbo Vado over een reikwijdte van 168 kilometer in Economy modus, 72 kilometer in Sport modus en 48 kilometer in Turbo modus. Deze schattingen zijn gebaseerd op een totaalgewicht van fiets en rijder van 100kg, vlak terrein en nagenoeg windstille omstandigheden. Met andere woorden, met een topsnelheid van 25 km/u heb je voldoende bereik om van en naar je werk te fietsen, boodschappen te doen of naar dat nieuwe restaurant aan de andere kant van de stad te rijden.

 

We hebben de Vado 4.0 afgemonteerd met Shimano 11-speed componenten, krachtige hydraulische schijfremmen voor uitstekende remprestaties onder alle omstandigheden, een handige bagagedrager en een set spatborden.

  • Het 2.2-inch digitaal LCD scherm toont je alle belangrijke ritgegevens in real-time.
  • De motor van de Vado is volledig geïntegreerd in het frame en biedt 250 Watt aan vermogen. Custom-getuned voor het rijden in de stad. De motor reageert intuïtief op jouw pedaalkracht: hoe harder jij trapt, hoe meer vermogen de motor levert. Dankzij de interne snaaraandrijving is de motor fluisterstil en vrij van trillingen.
  • De custom 504 Wh batterij is volledig geïntegreerd in het frame, eenvoudig te verwijderen om elders op te laden en op slot te zetten voor extra zekerheid. De batterij communiceert met het scherm en heeft verschillende rijmodi om de efficiëntie en actieradius te optimaliseren.

Ontdek onze promoties

All Bikes biedt regelmatig interessante aanbiedingen op elektrische fietsen, racefietsen en mountainbikes. Neem hier zeker een kijkje bij de verandering van de seizoenen. Dan houden wij steevast een stockverkoop van de oude modellen.

Op onze promotiepagina vindt u alle lopende aanbiedingen.

Bekijk Promoties