All Bikes Putte logo
All Bikes Putte

Racefietsen

Win elke koers

Een wedstrijdje fietsen of eens lekker doortrappen om je gedachten te verzetten? Of misschien gewoon om aan je conditie te werken of ter ontspanning?

Onze fietsmerken: Specialized, Merckx, Ridley, Colnago.

Kom een kijkje nemen in onze fietsenwinkel voor het volledige assortiment.

Sworks-Venge-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Sworks Venge

We zijn niet tevreden met een tweede plaats.

We leven en ademen aero, omdat we weten dat aerodynamische optimalisatie de beste manier is om jou sneller te maken. Met acht seconden snelheidswinst ten opzichte van de ViAS, is het niet alleen de meest aerodynamische fiets, maar ook 460 gram lichter. Dit is de nieuwe vorm van snelheid. We hebben 240 gram in het frame hebben bespaard, 25 gram in de vork, 107 gram in de cockpit, 25 gram in de zadelpen en 63 gram in kleine onderdelen. Welk parcours je ook voor de wielen krijgt, de Venge is de snelste optie.

Verder herbergt de Venge een aantal opwindende nieuwe functies. De nieuwe cockpit, ontwikkeld in samenwerking met onze World Tour-teams, heeft een stuurpen die stijver is dan welke andere stuurpen dan ook. Het nieuwe Aerofly stuur is sneller, lichter, stijver dan ooit en het getextureerd patroon op de bovenzijde zorgt voor extra grip en controle. We hebben ook aan voldoende ruimte voor de banden gedacht - je kunt zonder problemen 32mm brede banden monteren. Ten slotte hebben we de Shimano A-Junction in de zadelpen verwerkt, waardoor het opladen van de accu of het afstellen van de versnellingen gemakkelijker is dan ooit.

  • Het Rider-First Engineered™, FACT 11r frame zorgt er niet alleen voor dat de Venge de meest aerodynamische racefiets is die we ooit hebben gemaakt, maar is ook lichtgewicht en extreem stijf op de juiste plaatsen. Elke vorm is gebaseerd op talloze testuren in onze Win Tunnel, CFD, 3D-geprinte prototypes en feedback van rijders. Tel alles bij elkaar op, en je hebt de snelste racefiets die we ooit hebben gemaakt.
  • De S-Works FACT 11r carbon voorvork is ontworpen om aerodynamische weerstand te minimaliseren en tegelijkertijd ongekende stijfheid en precieze stuureigenschappen te garanderen.
  • De legendarische CeramicSpeed trapas-lagers zorgen ervoor dat er geen kostbare watts verloren gaan.
Tarmac-Expert-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Tarmac Expert

Wanneer je op zoek bent naar een fiets om de concurrentie tijdens een trainingsrit of lokale wedstrijd het nakijken te geven, is de nieuwe Tarmac Disc Expert een uitstekende keuze.

Om het gewicht van de Tarmac zo laag mogelijk te krijgen - zonder concessies te doen op het gebied van stijfheid of comfort - hebben we voortgeborduurd op onze Rider-First Engineered™ technologie. Bovendien hebben we de geometrie bijgeschaafd. Hierdoor hebben we een Performance Road geometrie kunnen ontwikkelen die de perfecte combinatie biedt tussen messcherpe stuureigenschappen en efficiënte krachtoverbrenging.

Hoewel een stijf frame hierbij enorm helpt, is het ook belangrijk om op de juiste plekken enige flexibiliteit in het frame te verwerken. Daarom hebben we een zadelpen ontworpen die in de bovenste 120mm enigszins meegeeft. Bovendien hebben we de staande achterbrug verlaagd en de vorm van de zadelbuis aangepast. De nieuwe Tarmac biedt ruimte aan 30mm brede banden, wat zich vertaalt in 28mm Turbo Cotton banden op een Roval C 38 Disc velg. Hierdoor kun je met lagere bandenspanning rijden, wat de rolweerstand, de grip en het comfort ten goede komt. Deze verbeteringen houden het pure race-karakter van de Tarmac vanzelfsprekend intact, maar bieden wel enige verlichting bij slechte wegen. Je zult ons tijdens je volgende lange rit dankbaar zijn.

Maar waarom schijfremmen? Het antwoord is simpel: "Waarom niet?" Schijfremmen bieden superieure remprestaties, ongeacht de weersomstandigheden, terwijl ze slechts marginaal zwaarder zijn dan velgremmen. Dit betekent dat je sneller kunt afdalen en meer controle over je fiets hebt.

We hebben deze Tarmac Disc voorzien van een soepel schakelende Shimano Ultegra groepset, Shimano hydraulische schijfremmen en Roval C 38 Disc carbon wielen.

  • Het FACT 10r carbon frame combineert lichtgewicht prestaties met ons Rider-First Engineered™ ontwerp, zodat elke framemaat beschikt over dezelfde ongeëvenaarde klim- en daalprestaties die je van een Tarmac mag verwachten.
  • De Shimano Ultegra groepset met hydraulische schijfremmen biedt nauwkeurige schakelprestaties en meer dan voldoende remvermogen.
  • Ja, je leest het goed - carbon wielen in een Expert fiets. De Roval C 38 Disc wielen maken topprestaties voor iedereen bereikbaar.
Colnago-Concept-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Colnago Concept

Concept

FASTER THAN THE WIND

A monocoque frame designed for power and speed, with a superior aerodynamic performance.

Colnago-V2R-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Colnago V2R

V2-r

+ 13% OF LATERAL STIFFNESS

Monocoque in carbon fiber of the highest quality, for lightness and performance without compromise on any terrain.

Colnago-C64-GOLD-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Colnago C64 GOLD

C64 Gold Private Collection

A bike that contains the best technological solutions available on the market together with the elegance and design of Ernesto Colnago. A product of unique value, a jewel of inestimable quality.

The C64 Gold will be produced in 64 limited edition bikes and can only be ordered at the company, which will be the only means to get hold of a real jewel of technology and style.

The braking system uses disc brakes with integrated cables in the stem, the groupset is Shimano Dura Ace Di2 11s, Srm Origin is the power meter with special carbon fiber rings developed with Carbon Ti.

The bottom bracket and the gear shifter are made in collaboration with Ceramic Speed ​​while the wheels are Lightweight Meilenstein C 24D Schwarz Ed.

Ridley-Xride-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Ridley X-Ride

Cyclocross dat is ons DNA. Ploeteren door de modder, explosief hellingen opknallen, zo hard dat de modder langs alle kanten opspat. Bij Ridley blijven we trouw aan een echte cyclocross geometrie. Gemaakt om te presteren.

Waarom zou je schijfremmen gebruiken?

Remschijven zijn een nieuwe evolutie in het wegwielrennen. Verbeterde remprestaties in droog en nat weer. Adam Hansen test voor Ridley al even de Fenix SL Disc op de Tsjechische wegen uit.
Het verschil in remmen kan je vergelijken met de periode toen we overschakelden van mechanisch naar elektronisch schakelen. It’s a game changer.
Ridley-Fenix-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Ridley Fenix SL Disc

De Ridley Fenix is onze eerste ‘allround’ fiets. Dit diamond shape frame is heel robuust en vangt elke impact op. Hij biedt de perfecte mix tussen prestaties, kracht en stijfheid en comfort voor lange dagen in het zadel. Maar vergis je niet, de Fenix is geen salonzetel. Vraag dat maar aan de renners van Lotto Soudal, die het klassieke voorjaar afwerkten met de gloednieuwe Fenix SL en moeiteloos over de kasseien dokkerden.. Andre Greipel was zodanig verrast door de de combinatie van stijfheid en comfort, waardoor hij in het zadel kon blijven op de moeilijkste kasseihellingen.

 

Ontdek onze promoties

All Bikes biedt regelmatig interessante aanbiedingen op elektrische fietsen, racefietsen en mountainbikes. Neem hier zeker een kijkje bij de verandering van de seizoenen. Dan houden wij steevast een stockverkoop van de oude modellen.

Op onze promotiepagina vindt u alle lopende aanbiedingen.

Bekijk Promoties