All Bikes Putte logo
All Bikes Putte

Racefietsen

Win elke koers!

Een wedstrijdje fietsen of eens lekker doortrappen om je gedachten te verzetten? Of misschien gewoon om aan je conditie te werken of ter ontspanning?

Onze fietsmerken: Specialized, Ridley, Giant & Colnago.

Kom een kijkje nemen in onze zaak waar wij voor u een mooi aanbod hebben.

Sworks-TARMAC-SL7-SW-ETAP-CARB-SPCTFLR-BRSH-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Sworks Tarmac SL7

Waarom zou je moeten kiezen tussen aerodynamica en gewicht, of tussen rijkwaliteit en snelheid? Het is simpel, dat zou je niet moeten doen. Betreed de nieuwe Tarmac - klim op de lichtste fiets die de UCI toestaat en daal vervolgens af in een recordtijd. We hebben onze meest geavanceerde technologieën van onze FreeFoil Shape Library gebruikt, om een geheel nieuw Rider-First Engineered ™ frame te leveren die geen compromissen kent. De dagen van opoffering tussen "aero" en "lichtgewicht" fietsen zijn voorbij - de geheel nieuwe Tarmac is de snelste racefiets ooit. “One bike to rule them all”.

Om het snelste frame ter wereld compleet te maken, volstaan alleen de beste componenten - daarom is er gekozen voor SRAM's RED eTap AXS 12-speed groep met vermogensmeter en Roval's nieuwe CLX Rapide-wielen, met hun uitzonderlijke stabiliteit en aerodynamische vaardigheden. De S-Works Tarmac is een topmodel racemachine van 6,8 kg, direct uit de doos.

 

Tarmac-TARMAC-SL7-COMP-METWHTSIL-SMK_HERO-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Tarmac SL7-COMP

De nieuwe Tarmac is ontworpen om snel te gaan, er is geen 'als' of 'maar' - het vertegenwoordigt zoveel meer dan alleen aerodynamische vaardigheden. Met een lichtgewicht Rider-First Engineered ™ -frame levert het de best mogelijke rijeigenschappen, ongeacht de grootte. Dus wat je ook hebt gepland voor je nieuwe Tarmac, het staat altijd klaar om je te helpen je doelen te bereiken: PR's, KOM's of podiums. “One bike to rule them all”.

Met de nieuwe draadloze SRAM Rival eTap AXS 12-speed groepset, en snel rollende Turbo Pro 700x26mm banden, levert deze nieuwe Tarmac ongelooflijke prestaties tegen een meer vriendelijke prijsklasse.

  • Hoewel aerodynamica van cruciaal belang was voor de ontwikkeling van de Tarmac en voor de ontwikkeling van al onze racefietsen, was gewicht de co-piloot op deze reis van de meest optimale racefiets. Voorheen waren 'aerofietsen' altijd een compromis op de gewichtsafdeling – des te minder de weerstand werd, des te meer gewicht er ontstond. Met de nieuwe Tarmac was onze ontwerpfilosofie om deze onder of rond de UCI-gewichtslimiet te houden, zonder in te boeten aan aerodynamica. En met behulp van de FreeFoil Shape Library tools, zoals isotopische FEA-analyse en wat technische tovenarij door de beste ingenieurs in de industrie, hebben we een frame ontwikkeld dat slechts 920 gram weegt. En dat allemaal zonder een gram aan aerodynamica, stijfheid of rijkwaliteit te verliezen.
  • We zetten onze zoektocht voort om de perfecte racefiets te ontwikkelen en gebruikten onze Rider-First Engineered ™ -filosofie om ervoor te zorgen dat de nieuwe Tarmac de meest gebalanceerde, best hanteerbare Tarmac tot nu toe is - ongeacht de grootte. Met een leger van 's werelds beste testrijders van onze drie World Tour-teams - Boels-Dolmans, Deceuninck-Quick-Step en Bora-hansgrohe - hebben we wijzigingen aangebracht aan de Tarmac op basis van hun duizenden kilometers op de weg. We hebben de rijkwaliteit gebalanceerd tussen de voor- en achterkant, zodat zelfs de langste dagen in het zadel comfortabel zullen zijn - en dat alles zonder iets op te geven aan de legendarische handling en race-winnende eigenschappen van de Tarmac.
  • Voortbouwend op de lessen van de Venge, maakt de nieuwe Tarmac gebruik van eenvoudige integratie om een snelle cockpit te creëren waar gemakkelijk mee te leven is. We hebben de routing voor elke configuratie verbeterd - mechanisch schakelen, traditionele stuurpennen, ronde sturen, enz. - allemaal met behoud van de aerodynamische eigenschappen. Deze eigenschappen maken de nieuwe Tarmac ook gemakkelijk om aan te werken en gemakkelijk mee te reizen. Het is een win-win fiets.
Specialized-TARMAC-SL6-BLUGSTPRL-WHT-TARBLK-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Specialized Tarmac SL6

Toen we de Tarmac ontwikkelden, wilden we niet alleen dat hij snel was. We wilden dat het overal snel zou zijn. Lange beklimmingen, winderige vlaktes, Tour-etappes, lokale granfondo's - we hebben een racefiets gebouwd om de meest complete te zijn die er is. Hoe doen we dat? We zijn begonnen met ons Rider-First Engineered ™ -frame met een perfect afgestemde rijkwaliteit voor elke maat. Vervolgens een serieuze aero-technologie aan toegevoegd die hem 30 seconden sneller maakt dan de Tarmac SL5 over 40 kilometer en daarnaast ook 20% lichter maakt. Niets is lichter, sneller en beter te hanteren.

Deze Tarmac wordt geleverd met betrouwbare specs, zoals 10-speed Shimano Tiagra mechanisch schakelen, snel stoppende hydraulische schijfremmen, duurzame Axis Sport Disc-wielen en ons favoriete Power-zadel.

Ridley-Kanzo-Fast-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Ridley Kanzo Fast

De Ridley ingenieurs spendeerden uren in de windtunnel en op gravelwegen om de perfecte, aerodynamische gravel fiets te ontwerpen. We bestudeerden de Noah Fast Disc en zijn aero en power transfer kenmerken. We besloten deze te koppelen aan onze Kanzo gravel kennis. Het werd de perfecte mix om gravelwedstrijden te winnen!

De Kanzo Fast combineert NACA-profielen met een erg stijve BB. Elke trap die je geeft, stuwt jou vooruit. Geen enkele gravel fiets is zo reactief als de Kanzo Fast.

De achterzijde werd ontwikkeld met een focus op comfort. De achterbrug werd extra laag ingezet en ook de D-vormige zadelpen verhoogt het fietsgenot. De geometrie en het aero stuur zijn helemaal volgens de gravel standaard ontworpen. Aerodynamisch, maar toch comfortabel!

 

Specialized-Sworks-Tarmac-SL7-Frameset-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Specialized Sworks Tarmac SL7 Frameset

Waarom zou je moeten kiezen tussen aerodynamica en gewicht, of tussen rijkwaliteit en snelheid? Het is simpel, dat zou je niet moeten doen. Betreed de nieuwe Tarmac - klim op de lichtste fiets die de UCI toestaat en daal vervolgens af in een recordtijd. We hebben onze meest geavanceerde technologieën gebruikt van onze FreeFoil Shape Library, om een geheel nieuw Rider-First Engineered ™ frame te leveren die echt compromisloos is. De dagen van opoffering tussen "aero" en "lichtgewicht" fietsen zijn voorbij - de geheel nieuwe Tarmac is de snelste racefiets ooit. “One bike to rule them all”.

De S-Works Tarmac Frameset is de perfecte basis om je droom bouw mee te beginnen. Bouw je eigen droomfiets en maak je klaar om snel te gaan.

Ridley-Noah-Fast-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Ridley Noah Fast

De Noah Fast Disc is een echt racemonster. Onze ingenieurs spendeerden talloze uren in de windtunnel om dit frame te perfectioneren. Waar kon er gewicht bespaard worden, zonder ook maar 1 Watt te verliezen?

We optimaliseerden het gekende NACA-profiel en evalueerden dit voor elke buis. Heb je de F-Wings onderaan de voorvork gezien? De perfecte overgang tussen vork en frame? Geen enkel detail ontsnapte aan onze aandacht. Behaal jouw maximale snelheid met een minimale effort!

Omdat dit de sprintfiets van Caleb Ewan is, werd er ook sterk gefocust op een perfecte power transfer. Elke getrapte Watt moet zoveel mogelijk snelheid opleveren. Dat voel je na elke bocht!

Kies voor deze fiets als snelheid, reactiviteit en aerodynamica voor jou belangrijk zijn.

Ridley-Fenix-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Ridley Fenix SL Disc

De Ridley Fenix is onze eerste ‘allround’ fiets. Dit diamond shape frame is heel robuust en vangt elke impact op. Hij biedt de perfecte mix tussen prestaties, kracht en stijfheid en comfort voor lange dagen in het zadel. Maar vergis je niet, de Fenix is geen salonzetel. Vraag dat maar aan de renners van Lotto Soudal, die het klassieke voorjaar afwerkten met de gloednieuwe Fenix SL en moeiteloos over de kasseien dokkerden.. Andre Greipel was zodanig verrast door de de combinatie van stijfheid en comfort, waardoor hij in het zadel kon blijven op de moeilijkste kasseihellingen.

 

Ontdek onze promoties

Wij bieden regelmatig interessante aanbiedingen aan op elektrische fietsen, racefietsen en mountainbikes. Kom zeker eens een kijkje nemen bij ons.

Dan houden wij steevast een stockverkoop van de oude modellen.

Op onze promotiepagina vindt u alle lopende aanbiedingen.

Bekijk Promoties