All Bikes Putte logo
All Bikes Putte

Racefietsen

Win elke koers

Een wedstrijdje fietsen of eens lekker doortrappen om je gedachten te verzetten? Of misschien gewoon om aan je conditie te werken of ter ontspanning?

Onze fietsmerken: Specialized, Merckx, Ridley, Colnago.

Kom een kijkje nemen in onze fietsenwinkel voor het volledige assortiment.

Sworks-Venge-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Sworks Venge

We zijn niet tevreden met een tweede plaats.

We leven en ademen aero, omdat we weten dat aerodynamische optimalisatie de beste manier is om jou sneller te maken. Met acht seconden snelheidswinst ten opzichte van de ViAS, is het niet alleen de meest aerodynamische fiets, maar ook 460 gram lichter. Dit is de nieuwe vorm van snelheid. We hebben 240 gram in het frame hebben bespaard, 25 gram in de vork, 107 gram in de cockpit, 25 gram in de zadelpen en 63 gram in kleine onderdelen. Welk parcours je ook voor de wielen krijgt, de Venge is de snelste optie.

Verder herbergt de Venge een aantal opwindende nieuwe functies. De nieuwe cockpit, ontwikkeld in samenwerking met onze World Tour-teams, heeft een stuurpen die stijver is dan welke andere stuurpen dan ook. Het nieuwe Aerofly stuur is sneller, lichter, stijver dan ooit en het getextureerd patroon op de bovenzijde zorgt voor extra grip en controle. We hebben ook aan voldoende ruimte voor de banden gedacht - je kunt zonder problemen 32mm brede banden monteren. Ten slotte hebben we de Shimano A-Junction in de zadelpen verwerkt, waardoor het opladen van de accu of het afstellen van de versnellingen gemakkelijker is dan ooit.

  • Het Rider-First Engineered™, FACT 11r frame zorgt er niet alleen voor dat de Venge de meest aerodynamische racefiets is die we ooit hebben gemaakt, maar is ook lichtgewicht en extreem stijf op de juiste plaatsen. Elke vorm is gebaseerd op talloze testuren in onze Win Tunnel, CFD, 3D-geprinte prototypes en feedback van rijders. Tel alles bij elkaar op, en je hebt de snelste racefiets die we ooit hebben gemaakt.
  • De S-Works FACT 11r carbon voorvork is ontworpen om aerodynamische weerstand te minimaliseren en tegelijkertijd ongekende stijfheid en precieze stuureigenschappen te garanderen.
  • De legendarische CeramicSpeed trapas-lagers zorgen ervoor dat er geen kostbare watts verloren gaan.
Tarmac-Expert-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Tarmac Expert

Wanneer je op zoek bent naar een fiets om de concurrentie tijdens een trainingsrit of lokale wedstrijd het nakijken te geven, is de nieuwe Tarmac Disc Expert een uitstekende keuze.

Om het gewicht van de Tarmac zo laag mogelijk te krijgen - zonder concessies te doen op het gebied van stijfheid of comfort - hebben we voortgeborduurd op onze Rider-First Engineered™ technologie. Bovendien hebben we de geometrie bijgeschaafd. Hierdoor hebben we een Performance Road geometrie kunnen ontwikkelen die de perfecte combinatie biedt tussen messcherpe stuureigenschappen en efficiënte krachtoverbrenging.

Hoewel een stijf frame hierbij enorm helpt, is het ook belangrijk om op de juiste plekken enige flexibiliteit in het frame te verwerken. Daarom hebben we een zadelpen ontworpen die in de bovenste 120mm enigszins meegeeft. Bovendien hebben we de staande achterbrug verlaagd en de vorm van de zadelbuis aangepast. De nieuwe Tarmac biedt ruimte aan 30mm brede banden, wat zich vertaalt in 28mm Turbo Cotton banden op een Roval C 38 Disc velg. Hierdoor kun je met lagere bandenspanning rijden, wat de rolweerstand, de grip en het comfort ten goede komt. Deze verbeteringen houden het pure race-karakter van de Tarmac vanzelfsprekend intact, maar bieden wel enige verlichting bij slechte wegen. Je zult ons tijdens je volgende lange rit dankbaar zijn.

Maar waarom schijfremmen? Het antwoord is simpel: "Waarom niet?" Schijfremmen bieden superieure remprestaties, ongeacht de weersomstandigheden, terwijl ze slechts marginaal zwaarder zijn dan velgremmen. Dit betekent dat je sneller kunt afdalen en meer controle over je fiets hebt.

We hebben deze Tarmac Disc voorzien van een soepel schakelende Shimano Ultegra groepset, Shimano hydraulische schijfremmen en Roval C 38 Disc carbon wielen.

  • Het FACT 10r carbon frame combineert lichtgewicht prestaties met ons Rider-First Engineered™ ontwerp, zodat elke framemaat beschikt over dezelfde ongeëvenaarde klim- en daalprestaties die je van een Tarmac mag verwachten.
  • De Shimano Ultegra groepset met hydraulische schijfremmen biedt nauwkeurige schakelprestaties en meer dan voldoende remvermogen.
  • Ja, je leest het goed - carbon wielen in een Expert fiets. De Roval C 38 Disc wielen maken topprestaties voor iedereen bereikbaar.
Venge-Pro-Disc-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Venge Pro Disc

Als je op zoek bent naar een compromisloze snelheidsmachine, hoef je niet verder te kijken dan de Venge Pro Disc. Elk facet van deze fiets is geboren in de Win Tunnel, waardoor de Venge over 40 kilometer maar liefst 116 seconden sneller is dan de Tarmac SL5.

Elke buis, elke rand en elke vorm is in de Win Tunnel ontwikkeld met maar één doel voor ogen: de allerbeste aerodynamische prestaties. Het frameset is bovendien Rider-First Engineered™, om zo over de gehele maatserie consistente prestaties te leveren.

Bij deze uitvoering van de Venge werd gekozen voor een traditionele stuurpen in combinatie met het S-Works Aerofly stuur. Hoewel dit enigszins ten koste gaat van de aerodynamica, is het een stuk eenvoudiger om aanpassingen te doen aan de afstelling van het stuur en de stuurpen. Deze uitvoering is afgemonteerd met een Shimano Dura-Ace groepset en razendsnelle Roval CL 64 wielen.

Als een van de snelste fietsen ooit is de Venge voorzien van een S-Works FACT 11r carbon frame. Het frameset is Rider-First Engineered™ om zo over de gehele maatserie consistente prestaties te leveren.

De S-Works FACT 11r carbon voorvork is ontworpen om aerodynamische weerstand te minimaliseren en tegelijkertijd ongekende stijfheid en precieze stuureigenschappen te garanderen.

Efficiënt en lichtgewicht S-Works carbon crankstel met 52/36T kettingbladen.

Venge-ViAS-Disc-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Venge ViAS Disc

De compleet vernieuwde Venge ViAS Disc werd met één doel voor ogen ontwikkeld - de snelste racefiets ter wereld bouwen. Het ontwerp van deze fiets begon met het bouwen van een eigen Win Tunnel. Met meer dan 1000 uur testen achter de rug, zijn ze er zeker van dat ze hun doel hebben bereikt.

Als één van de snelste fietsen ooit is de Venge voorzien van een S-Works FACT 11r carbon frame. Het frameset is Rider-First Engineered™, om zo over de gehele maatserie consistente prestaties te leveren. Deze disc-uitvoering schudt de wielerwereld opnieuw op door superieure remprestaties te bieden zonder afbreuk te doen aan het aerodynamische profiel.

Qua afmontage werd gekozen voor de ongenaakbare Shimano Ultegra 11-speed groepsset en uitstekend presterende DT Swiss R460 Disc wielset. Als het aankomt op een sprint richting de finish, gaat er niets boven de Venge.

De full monocoque FACT carbon voorvork is geoptimaliseerd in de windtunnel en levert de uitstekende stijfheid en messcherpe stuureigenschappen die je verwacht bij sprints uit het zadel.

De Shimano Ultegra hydraulische schijfremmen bieden uitstekende remkracht en modulatie, waardoor de aerodynamische topprestaties van de Venge gecombineerd kunnen worden met perfecte remprestaties onder alle omstandigheden.

Ontdek onze promoties

All Bikes biedt regelmatig interessante aanbiedingen op elektrische fietsen, racefietsen en mountainbikes. Neem hier zeker een kijkje bij de verandering van de seizoenen. Dan houden wij steevast een stockverkoop van de oude modellen.

Op onze promotiepagina vindt u alle lopende aanbiedingen.

Bekijk Promoties