All Bikes Putte logo
All Bikes Putte

Mountainbikes

Verover elke berg

Geen berg is te hoog of te steil. Wij geven u een ruime keuze aan mountainbikes zodat u de juiste keuze maakt en zonder zorgen elk parcours aankan.

Onze fietsmerken: Specialized, Ridley.

Kom een kijkje nemen in onze fietsenwinkel voor het volledige assortiment.

Sworks-Epic-HT-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Sworks Epic HT Frame

Er is haast geen mooier gevoel dan een klim op te snellen met een vederlicht frame; precies het gevoel dat ons S-Works Epic Hardtail frame jou kan bieden. Met minder dan 900 gram is dit ultralichte en stijve Rider First Engineered™ frame het perfect beginpunt voor jouw droomfiets.

Dankzij onze Rider-First Engineered™ frame technologie is elke framemaat van de Epic Hardtail individueel ontworpen. Aan de hand van honderden uren aan testdata is elke maat precies afgestemd op de krachten die het frame tijdens een rit te verwerken krijgt. Hierdoor is elke rijder verzekert van de perfecte balans tussen stijfheid, gewicht en wendbaarheid - ongeacht of je een maat Small of een Extra-Large nodig hebt.

Door uitvoerig onderzoek naar de verschillende carbon layups die bij onze Rider-First Engineered™ komen kijken, zijn we er bovendien in geslaagd om efficiënter van het carbon gebruik te maken. Elk frame bestaat nu uit een omvangrijke puzzel van complex gesneden carbonweefsels, waardoor het carbon bij ingewikkelde zones minder overlapt. Deze precisietechniek leidt niet alleen tot lichtere frames, maar creëert bovendien ook sterkere verbindingen en significant betere stijfheidswaarden.Ten slotte hebben we deze gewichtsbesparingen nog verder weten door te voeren dankzij het gebruik van speciale ballistische carbonvezels, afkomstig uit de Japanse defensie-industrie. Waar hebben al deze technische innovaties toe geleidt? Een frame dat in de maat Large lichter is dan 900 gram - hetzelfde gewicht als een gevulde 710ml Purist bidon.

  • Door een superlicht en ultrastijf FACT 12m carbon frame te combineren met onze XC 29 geometrie, weet de Epic explosieve snelheid te combineren met messcherpe stuureigenschappen. Daarnaast hebben we de Epic voorzien van 148 mm inbouwbreedte en een nieuwe post-mount rembevestiging.
Epic-Hardtail-Expert-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Epic Hardtail Expert

De Epic Hardtail Expert zet de wereld van XC hardtails op zijn kop. Met een gewicht van 1175 gram is dit een van de lichtste frames die ze ooit hebben gemaakt.

Door een FACT 11m carbon frame te combineren met hun XC 29 geometrie, weet de Epic explosieve snelheid te combineren met messcherpe stuureigenschappen. Daarnaast hebben ze de Epic voorzien van 148 mm inbouwbreedte en een nieuwe post-mount rembevestiging.

Custom RockShox SID Brain 29 voorvork met 90/100 mm aan efficiënte veerweg. Voorzien van Brain technologie die het verschil herkent tussen input van de rijder en input van het terrein. Een Brain Fade reguleert de oliestroom wanneer de vering niet actief is.

De SRAM 12-speed GX Eagle groepset met 10-50t cassette biedt een zeer ruim versnellingsbereik waar je zowel in de bergen als op het vlakke uitstekend mee uit te voeten kan. Bovendien is het met een 1x aandrijving bijna onmogelijk om je ketting eraf te laten lopen, en bespaar je flink wat gewicht ten opzichte van een 2x aandrijving.

Rockhopper-Pro-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Rockhopper Pro

Wil je de volgende stap maken in het mountainbiken? Maak dan kennis met de Rockhopper Pro.

Het frame is opgebouwd uit lichtgewicht A1 SL Premium Aluminium om een duurzaam en comfortabel platform te combineren, voorzien van de bekroonde Trail 29 Geometry. Dit samen maakt een fiets die zeer veelzijdig is en met hetzelfde gemak klimt als daalt.

Manitou Markhor voorvork met 80/90/100 mm (maatspecifieke) veerweg.

Duurzaam Shimano SLX achterderailleur voor betrouwbare schakelprestaties.

Pitch-Comp-650b-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Pitch Comp 650b

Er is geen betere tijd om met mountainbiken te beginnen dan nu. De Pitch Comp 650b biedt alles dat je nodig hebt om de weg in te ruilen voor de trails.

Het frame is opgebouwd uit lichtgewicht A1 Premium aluminium om een duurzaam en comfortabel platform te combineren, ontworpen aan de hand van de bekroonde Sport Trail 650b Geometry. Dit samen maakt een fiets die zeer veelzijdig is en met hetzelfde gemak klimt als daalt.

Custom SR Suntour 650b voorvork met 80/100 mm (maatspecifieke) hydraulisch gedempte veerweg en Multi-Circuit Damping technologie om hinderlijk nadeinen te voorkomen.

Soepel schakelende 9-speed Shimano Acera achterderailleur, gecombineerd met een 11-34t cassette voor een ruim versnellingsbereik.

Epic-Pro-All-Bikes-Putte-Ludwig-Wynants-racefietsen-elektrische-fietsen-mountainbikes-koersfiets-kopen-herstellingen

Epic Pro

Elk weekend een wedstrijd? De Epic Pro is jouw perfecte metgezel: razendsnel, betrouwbaar en vederlicht.

Het frame van de nieuwe Epic is bovendien significant stijver geworden. Door onze Rider-First Engineered™ aanpak kunnen we de complexe carbonpatronen precies op de juiste plek aanbrengen, waardoor het frame niet alleen lichter en stijver wordt, maar ook betere rijeigenschappen meekrijgt - ongeacht de framemaat.

Verbeterde stijfheid, Brain-technologie en een vernieuwde geometrie zijn mooi meegenomen, maar hoe zit het met het gewicht? Goede vraag. Het doel was om de snelste XC mountainbike ooit te maken, dus een zo laag mogelijk gewicht stond hoog op de prioriteitenlijst. Door te kiezen voor een efficiënte lay-up, cleane interne kabelvoering en geoptimaliseerde torsieprofielen is het gelukt: ten opzichte van de vorige Epic is maar liefst 525 gram gewichtsbesparing geboekt.

De Epic Pro is afgemonteerd met een custom RockShox SID voorvork, een SRAM X01 Eagle groepset en stijve, handgespaakte Roval Control Pro carbon wielen. This is going to be Epic.

Het volledige FACT 11m carbon frame combineert stijfheid, sterkte en een laag gewicht. Samen met de nieuwe geometrie, RockShox Brain demper en 100mm veerweg, is de Epic hiermee de snelste en meest wendbare XC fiets waar je ooit op hebt gereden.

De custom RockShox SID voorvork met Brain is voorzien van een top-adjust Brain fade en custom offset.

De SRAM X01 Eagle aandrijving is lichtgewicht en biedt een ruime range aan versnellingen; perfect voor cross country gebruik.

Ontdek onze promoties

All Bikes biedt regelmatig interessante aanbiedingen op elektrische fietsen, racefietsen en mountainbikes. Neem hier zeker een kijkje bij de verandering van de seizoenen. Dan houden wij steevast een stockverkoop van de oude modellen.

Op onze promotiepagina vindt u alle lopende aanbiedingen.

Bekijk Promoties